WE INTERRUPT THIS PROGRAM...

Permanent media installation

Atlanta, GA

1997

Two media installations conceived in collaboration with Romm + Pearsall represent CNN headquarters, one outside the building, the other inside its atrium. A “satellite clock” facing Centennial Park combines three synchronized components: a 96’ wide x 30’ high curved screen of liquid crystal which slowly scrolls a projected earth satellite photo; a video elevator cab featuring live broadcasting that climbs up and down according to the half hour intervals of Headline News; and a video marquee at the entrance cycling 15 stations of Turner-Time/Warner programming. The interior installation is composed of a grid of liquid crystal panels suspended within the atrium. The huge liquid crystal screen slices the atrium in half and alternates between large-scale video projections of real-time news programming and transparent phases that retrieve the vast atrium space. (unrealized)

More projects:

×